Gereedschap
Slijpmachine Metabo W18LTX 18V-5,2Ah 125mm haaks
   

Slijpmachine Metabo W18LTX 18V-5,2Ah 125mm haaks

Artikelnummer: A371259
LEVERTIJD: 1 werkdag
Prijs: 538,44 (incl. btw)
Aantal:

Type: W18LTX 125 mm.
Accu haakse slijpmachine voorzien van de nieuwe 5,2 Ah accu. In vergelijking met de 3.0 Ah accu werkt u tot 75% langer zonder te hoeven laden, vaak is dat voldoende voor meer dan één werkdag. Voorzien van draaibare accupack voor het werken op moeilijk toegankelijke plaatsen, slanke motorbehuizing voor optimale bediening en afneembaar stoffilter ter bescherming tegen binnendringende deeltjes.

De Accu haakse slijpmachine is uitgerust met een robuste en slijtvaste motor, hoog koppel, elektronische softstart, thermische overbelastingsbeveiliging, herstartbeveiliging, lichtsignaal ter informatie over bijzondere situaties (bv. een geactiveerde herstartbeveiliging) en robuuste accupacks met capaciteitsindicatie.

Het is mogelijk gereedschap snel te wisselen zonder sleutel, de beschermkap is verstelbaar zonder gereedschap en tegen verdraaien beveiligd. De gepatenteerde AIR COOLED-technologie voor korte oplaadtijd en lange levensduur. Metabo Ultra-M-Technologie: intelligent batterijbeheer voor duurzame accupacks met 3-jaar garantie.

Type accupack: Li-Ion.
Capaciteit van de accupack: 5,2 Ah.
Spanning van de accupack: 18 V.
Slijpschijven-Ø: 125 mm.
Nullasttoerental: 8.000 /min.
Schroefdraad as: M14.
Gewicht (met accupack): 2,4 kg.

Wordt standaard geleverd met:
Beschermkap.
Steunflens.
Spanmoer (zonder gereedschap).
Handgreep.
Stoffilter.
Laadapparaat "AIR COOLED" ASC 30
2 Li-Power Extreme accupacks (18 V/5,2 Ah)
Kunststof koffer.