Gereedschap
   

Slijpmachine Bosch GWS18-125V-li 18V 125mm z acc/lad

Artikelnummer: A453696
LEVERTIJD: 1 werkdag
Prijs: €241,62 (incl. btw)
Aantal:

Type: GWS18-125V-Li
Haakse 18 volt accu slijpmachine voorzien van robuuste en belastbare 4-pol-motor met hoog vermogen voor lange levensduur, compacte constructie en licht gewicht (slechts 2,3 kg) om comfortabel te kunnen werken. Levert vermogen dat overeenkomt met een 1000 W slijpmachine met snoer dankzij borstelloze EC-motor en Eneracer-accutechnologie.

Innovatieve COOLPack accu's zorgen voor een optimale warmteafstraling en verlengen hiermee de levensduur. Bosch Electronic Cell Protection (ECP): beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Bosch Electronic Motor Protection (EMP) beschermt de motor tegen overbelasting en zorgt voor een lange levensduur. Praktische batterijlaadtoestandindicatie geeft altijd informatie over de nog ter beschikking staande energiereserves. Geen geheugeneffect: de accu kan onafhankelijk van de laadtoestand altijd geladen worden zonder de cellen te beschadigen.
Voorzien van tegen verdraaien beveiligde beschermkap, tandwielkop in stappen van 90 graden draaibaar en handgreep links en rechts inzetbaar.

- Accucapaciteit: 5 Ah.
- Onbelast toerental: 10.000 min-1.
- Accuspanning: 18 V.
- Gewicht incl. accu: 2,3 kg.

Bosch GWS 18V-125 haakse slijpmachine 18V Solo wordt geleverd zonder accu's en lader!